Beweeg uw muis

Kies voor Mercedes-Benz Certified tweedehands bestelwagens

Bekijk het volledige aanbod

De voordelen van Mercedes-Benz Certified

24 maanden garantie

Maximaal 160.000 km gereden

Kwaliteitscontrole op meer dan 65 punten

Flexibel financieringsaanbod

Maximaal 6 jaar oud

Europese Mercedes-Benz servicedekking

Ontdek alle voordelen van een tweedehands Mercedes-Benz Certified bestelwagen >


.

Bestelwagens met ervaring.

Met het Mercedes-Benz Certified kwaliteitslabel rijdt u een gebruikte bestelwagen met de kwaliteiten en de betrouwbaarheid van een nieuwe. En u krijgt niet alleen een zo goed als nieuwe bestelwagen, maar ook de service die bij Mercedes-Benz hoort. In de bovenstaande video ziet u precies hoe een bestelwagen het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified verdient en wat u nog meer van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom!

Zo goed als nieuw voor uw budget.

Ondernemen met een Mercedes-Benz bestelwagen hoeft helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Het aanbod is bovendien zo groot dat uw ideale uitvoering er zomaar tussen kan zitten. Is het dan ook nog een Mercedes-Benz Certified, dan is de keuze snel gemaakt, toch? Hoe een ondernemer zekerheid koopt met een ster op de neus ziet u in de onderstaande video. De Mercedes-Benz Certified vestiging bij u in de buurt helpt u graag en snel verder.

Mercedes-Benz Certified; de meest betrouwbare tweedehandswagens.

Wat als u een tweedehands bestelwagen kunt kopen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe? Het Mercedes-Benz Certified-kwaliteitslabel biedt u veel zekerheid tegen een zeer scherpe prijs. Wij controleren alle bestelwagens op 65 essentiŽle punten, zodat wij zeker zijn dat iedere tweedehands Citan, Vito of Sprinter de benaming Mercedes-Benz Certified ook werkelijk verdient. Dat vertaalt zich ook meteen door in een aantal andere unieke voordelen voor u. Zo krijgt u standaard tot 24 maanden garantie, een onderhoudsvrije start en gratis pechverhelping in heel Europa. 

Meer informatie

Leasen, financieren en verzekeren


U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van de voorraad van Mercedes-Benz bestelwagens. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze concessiehouders in BelgiŽ staan.

Heeft u belangstelling voor een van de bestelwagens in de lijst, vul dan het contactformulier in en geef daarbij de concessiehouder van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken en voordat u het weet rijdt u in een Mercedes-Benz bestelwagen.

Meer informatie

Testrit of contact opnemen?

  • Contactformulier
  • Testrit aanvragen