Beweeg uw muis

Kies voor Mercedes-Benz Certified tweedehands bestelwagens

Bekijk het volledige aanbod

De voordelen van Mercedes-Benz Certified

24 maanden garantie

Maximaal 160.000 km gereden

Kwaliteitscontrole op meer dan 65 punten

Flexibel financieringsaanbod

Maximaal 6 jaar oud

Europese Mercedes-Benz servicedekking

Ontdek alle voordelen van een tweedehands Mercedes-Benz Certified bestelwagen >


.

Mercedes-Benz Certified; de meest betrouwbare tweedehandswagens.

Wat als u een tweedehands bestelwagen kunt kopen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe? Het Mercedes-Benz Certified-kwaliteitslabel biedt u veel zekerheid tegen een zeer scherpe prijs. Wij controleren alle bestelwagens op 65 essentiŽle punten, zodat wij zeker zijn dat iedere tweedehands Citan, Vito of Sprinter de benaming Mercedes-Benz Certified ook werkelijk verdient. Dat vertaalt zich ook meteen door in een aantal andere unieke voordelen voor u. Zo krijgt u standaard tot 24 maanden garantie, een onderhoudsvrije start en gratis pechverhelping in heel Europa. 

Meer informatie

Leasen, financieren en verzekeren


U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van de voorraad van Mercedes-Benz bestelwagens. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze concessiehouders in BelgiŽ staan.

Heeft u belangstelling voor een van de bestelwagens in de lijst, vul dan het contactformulier in en geef daarbij de concessiehouder van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken en voordat u het weet rijdt u in een Mercedes-Benz bestelwagen.

Meer informatie
Testrit aanvragen
Contact opnemen

Testrit of contact opnemen?

  • Contactformulier
  • Testrit aanvragen