Aantrekkelijke tweedehands Mercedes-Benz Citan.

Bekijk alle Citan occasions

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz Citan.

Met een tweedehands Mercedes-Benz Citan rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz Citan. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Met een Mercedes-Benz Certified Citan kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen die u de betrouwbaarheid biedt van een nieuwe. U hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historiek van deze bedrijfswagen. Daarbovenop mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we uw tweedehands Citan naar wens aanpassen. Daarnaast:
Tot 24 maanden garantie
6 maanden of tot 10.000 km geen onderhoud nodig
Testrit binnen 24 uur
Inzicht in historiek van voertuig
Uw bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Overnamebod op huidig voertuig
MobiloVan pechhulp

Tweedehands Mercedes-Benz Citan met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

U ziet alle tweedehands Mercedes-Benz Citan modellen die op dit moment bij onze concessiehouders in België worden aangeboden. De Citan is een compacte bestelwagen en daarom perfect voor ritten in en rondom de binnenstad. Naast de Citan Gesloten Bestelwagen is ook de Citan Tourer beschikbaar. Zit er een tussen die u aanspreekt en wilt u graag een proefrit? Klik op uw favoriete tweedehands Mercedes-Benz Citan en laat uw gegevens achter, dan neemt de concessiehouder snel contact met u op. 

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands Citan bedrijswagens.

Misschien voelt de aanschaf van een bestelwagen als een grote stap. Goed om weten: onze mecaniciens controleren elke tweedehands Citan op 65 essentiële punten. Ze kennen de voertuigen beter dan hun eigen broekzak en weten daarom goed welke tweedehands bestelwagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijgt u voor elke Mercedes-Benz Citan zekerheid tegen een scherpe prijs.  

Boek een testrit in een tweedehands Mercedes-Benz Citan.

Op zoek naar meer klasse voor minder geld? U vindt het snel met een tweedehands Mercedes-Benz. Bovendien zijn deze bedrijfswagens direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijdt u in een tweedehands Mercedes-Benz Citan. Vind uw ideale Citan en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de concessiehouder. 

Ontdek onze andere tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek onze Citan , Vito , eVito , Sprinter , eSprinter , EQV. Klik op het model van uw keuze en contacteer de concessiehouder. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een tweedehands Mercedes-Benz Citan?

De afmetingen van een tweedehands Citan kunnen per uitvoering verschillen. Hebt u een Citan gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen. 

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

 Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en geeft u zekerheid. Onze mecaniciens controleren de Citan op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bedrijfswagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

● Tot 24 maanden garantie
● 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
● Proefrit binnen 24 uur
● Inzicht in onderhoudshistoriek
● Financiering op maat
● Huidig voertuig inruilen mogelijk
● MobiloVan pechhulp

Wat is het voordeel van een tweedehands Citan?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat u vaak snel met een tweedehands bedrijfswagen de weg op kunt, want deze modellen zijn rijklaar. Daarnaast heeft een tweedehands Citan de betrouwbaarheid van een nieuwe. U hebt namelijk tot 24 maanden garantie.