Aantrekkelijke tweedehands Mercedes-Benz Sprinter.

Bekijk alle Sprinter occasions

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter.

Met een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz Sprinter. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Met een Mercedes-Benz Certified Sprinter kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen die u de betrouwbaarheid biedt van een nieuwe. U hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historiek van deze bedrijfswagen. Daarbovenop mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we uw tweedehands Sprinter naar wens aanpassen. Daarnaast:
Tot 24 maanden garantie
6 maanden of tot 10.000 km geen onderhoud nodig
Testrit binnen 24 uur
Inzicht in historiek van voertuig
Uw bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Overnamebod op huidig voertuig
MobiloVan pechhulp

Tweedehands Mercedes-Benz Sprinter met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Tweedehands Mercedes-Benz Sprinter met de betrouwbaarheid van een nieuwe.
U ziet alle tweedehands Mercedes-Benz Sprinter modellen die op dit moment bij onze concessiehouders in België aangeboden worden. Een Sprinter is ideaal als u een extra ruime bestelwagen zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Heeft een model uw aandacht getrokken en wilt u graag een proefrit? Klik op uw favoriete tweedehands Mercedes-Benz Sprinter en laat uw gegevens achter. Dan neemt de concessiehouder snel contact met u op. 

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands Sprinter bedrijswagens.

Onze mecaniciens controleren elke tweedehands Sprinter op 65 essentiële punten. Ze kennen de voertuigen vanbuiten. En vanbinnen. Daarom missen ze niks en weten ze goed welke tweedehands bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijgt u voor elke Mercedes-Benz Sprinter zekerheid tegen een goede prijs. 

Boek een testrit in een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter.

U wilt uw favoriete bedrijfswagen maar dan voor minder geld? Dat kan snel met een tweedehands van Mercedes-Benz, want onze tweedehands bestelwagens zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijdt u in een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter. Vind uw ideale Sprinter en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de concessiehouder.

Ontdek onze andere tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek onze Citan , Vito , eVito , eSprinter of EQV . Klik op het model van uw keuze en contacteer de concessiehouder.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter?

De afmetingen van een tweedehands Sprinter kunnen per uitvoering verschillen. Hebt u een Sprinter gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en geeft zekerheid. Onze mecaniciens controleren elke Sprinter op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bedrijfswagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tot 24 maanden garantie
  • 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
  • Inzicht in de onderhoudshistoriek
  • Proefrit binnen 24 uur
  • Financiering op maat
  • Huidig voertuig inruilen mogelijk
  • MobiloVan pechhulp

Wat is het voordeel van een tweedehands Sprinter?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat u er snel de weg mee op kunt, want tweedehands bedrijfswagens zijn vaak rijklaar. Daarnaast biedt een Certified Sprinter u de betrouwbaarheid van een nieuwe. U hebt namelijk tot 24 maanden garantie.