Aantrekkelijke tweedehands Mercedes-Benz Vito.

Bekijk alle Vito occasions

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz Vito.

Met een tweedehands Mercedes-Benz Vito rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz Vito. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Met een Mercedes-Benz Certified Vito kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen die u de betrouwbaarheid biedt van een nieuwe. U hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historiek van deze bedrijfswagen. Daarbovenop mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we uw tweedehands Vito naar wens aanpassen. Daarnaast:
Tot 24 maanden garantie
6 maanden of tot 10.000 km geen onderhoud nodig
Testrit binnen 24 uur
Inzicht in historiek van voertuig
Uw bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Overnamebod op huidig voertuig
MobiloVan pechhulp

Tweedehands Mercedes-Benz Vito met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Ontdek alle tweedehands Mercedes-Benz Vito modellen die op dit moment bij onze concessiehouders in België worden aangeboden. De Vito is er als Vito Gesloten Bestelwagen en als Vito Tourer . Zit er een tussen die u aanspreekt? Klik op uw favoriete tweedehands Mercedes-Benz Vito en vul uw gegevens in, dan neemt de concessiehouder snel contact met u op.

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands Vito bedrijswagens.

Voelt de aankoop van een bedrijfswagen als een grote stap? Goed om weten: onze mecaniciens controleren elke tweedehands Vito op maar liefst 65 essentiële punten. Ze kennen de voertuigen goed en weten daarom welke tweedehands bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified mogen dragen. Zo krijgt u voor elke Mercedes-Benz Vito zekerheid tegen een aantrekkelijke prijs.

Boek een testrit in een tweedehands Mercedes-Benz Vito.

Wilt u meer klasse voor minder geld? U vindt het snel met een tweedehands Mercedes-Benz, want deze modellen zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijdt u in een tweedehands bedrijfswagen. Vind uw ideale Vito en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de concessiehouder. 

Ontdek onze andere tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek onze Citan , eVito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op het model van uw keuze en contacteer de concessiehouder.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een tweedehands Mercedes-Benz Vito?

De afmetingen van een tweedehands Vito kunnen per uitvoering verschillen. Hebt u een Vito gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel. Dat geeft zekerheid. Onze mecaniciens controleren de Vito op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bestelwagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tot 24 maanden garantie
  • 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
  • Financiering op maat
  • MobiloVan pechhulp
  • Proefrit binnen 24 uur
  • Inzicht in de onderhoudshistoriek
  • Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands Vito?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat u er snel de weg mee op kunt, want tweedehands bedrijfswagens zijn rijklaar. Daarnaast biedt een Certified Vito u de betrouwbaarheid van een nieuwe. U hebt namelijk tot 24 maanden garantie.