Aantrekkelijke tweedehands Mercedes-Benz eVito.

Bekijk alle eVito occasions

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz eVito.

Met een tweedehands Mercedes-Benz eVito rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz eVito. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Met een Mercedes-Benz Certified eVito kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen die u de betrouwbaarheid biedt van een nieuwe. U hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historiek van deze bedrijfswagen. Daarbovenop mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we uw tweedehands eVito naar wens aanpassen. Daarnaast:
Tot 24 maanden garantie
6 maanden of tot 10.000 km geen onderhoud nodig
Testrit binnen 24 uur
Inzicht in historiek van voertuig
Uw bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Overnamebod op huidig voertuig
MobiloVan pechhulp

Tweedehands Mercedes-Benz eVito met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

U ziet alle tweedehands Mercedes-Benz eVito modellen die op dit moment bij onze concessiehouders in België worden aangeboden. De elektrische variant van de Vito is er als eVito Gesloten Bestelwagen en als eVito Tourer . Zit er een tussen die u aanspreekt en wilt u graag een proefrit? Klik op uw favoriete tweedehands Mercedes-Benz eVito en laat uw gegevens achter, dan neemt de concessiehouder snel contact met u op. 

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands eVito bedrijswagens.

Misschien voelt de aanschaf van een elektrische bestelwagen als een grote stap. Goed om weten: onze mecaniciens controleren elke tweedehands eVito op 65 essentiële punten. Ze kennen de voertuigen beter dan hun eigen broekzak en weten daarom goed welke tweedehands elektrische bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijgt u voor elke Mercedes-Benz eVito zekerheid tegen een scherpe prijs. 

Boek een testrit in een tweedehands Mercedes-Benz eVito.

Zoekt u meer klasse voor minder geld? U vindt het snel met een tweedehands bedrijfswagen van Mercedes-Benz, want ze zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen kunt u de weg op in een tweedehands elektrische bedrijfswagen. Vind uw ideale eVito en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de concessiehouder. 

Ontdek onze andere tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een ander model tweedehands elektrische bestelwagen? Ontdek onze Citan , Vito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op het model van uw keuze en contacteer de concessiehouder.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een tweedehands Mercedes-Benz eVito?

De afmetingen van een tweedehands eVito kunnen per uitvoering verschillen. Hebt u een eVito gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel. Dat geeft zekerheid. Onze mecaniciens controleren de eVito op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bedrijfswagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tot 24 maanden garantie
  • 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
  • MobiloVan pechhulp
  • Proefrit binnen 24 uur
  • Inzicht in onderhoudshistoriek
  • Financiering op maat
  • Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands eVito?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat u vaak snel met een tweedehands bedrijfswagen de weg op kunt, want deze modellen zijn rijklaar. Daarnaast heeft een tweedehands eVito de betrouwbaarheid van een nieuwe. Zo hebt u tot 24 maanden garantie.