Aantrekkelijke tweedehands Mercedes-Benz V-klasse.

Bekijk alle V-klasse occasions

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz V-klasse.

Met een tweedehands Mercedes-Benz V-klasse rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz V-klasse. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Met een Mercedes-Benz Certified V-klasse kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen die u de betrouwbaarheid biedt van een nieuwe. U hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historiek van deze bedrijfswagen. Daarbovenop mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we uw tweedehands V-klasse naar wens aanpassen. Daarnaast:
Tot 24 maanden garantie
6 maanden of tot 10.000 km geen onderhoud nodig
Testrit binnen 24 uur
Inzicht in historiek van voertuig
Uw bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Overnamebod op huidig voertuig
MobiloVan pechhulp

Tweedehands Mercedes-Benz V-klasse met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Bekijk alle tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse modellen die momenteel bij onze concessiehouders in België worden aangeboden. Een V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel goederen- als personenvervoer. Hij biedt ruimte aan maximaal 8 personen inclusief bagage. Heeft een model uw aandacht getrokken en wilt u een proefrit? Klik op uw favoriete tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse en laat uw gegevens achter, dan neemt de concessiehouder snel contact met u op.

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands V-klasse bedrijswagens.

Onze mecaniciens controleren elke tweedehands V-Klasse op 65 essentiële punten. Ze kennen al onze modellen vanbuiten. En vanbinnen. Daarom missen ze niets en weten ze goed welke tweedehands bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijgt u voor elke Mercedes-Benz V-Klasse zekerheid tegen een scherpe prijs. 

Boek een testrit in een tweedehands Mercedes-Benz V-klasse.

U wilt een bedrijfswagen, maar voor minder geld? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bovendien zijn onze tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens direct leverbaar. Al binnen een paar dagen kunt u de weg op met een tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse. Vind uw ideale V-Klasse en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de concessiehouder. 

Ontdek onze andere tweedehands Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek onze Citan , Vito , eVito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op het model van uw keuze en contacteer de concessiehouder.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van de tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse?

De afmetingen van een tweedehands V-Klasse kunnen per uitvoering verschillen. Hebt u een V-Klasse gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en geeft zekerheid. Onze mecaniciens controleren elke V-Klasse op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat deze bedrijfswagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tot 24 maanden garantie
  • MobiloVan pechhulp
  • 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
  • Inzicht in de onderhoudshistoriek
  • Proefrit binnen 24 uur
  • Financiering op maat
  • Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands V-Klasse?

en tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat u er snel de weg mee op kunt, want tweedehands bedrijfswagens zijn vaak rijklaar. Daarnaast biedt een Certified V-Klasse u de betrouwbaarheid van een nieuwe. U hebt namelijk tot 24 maanden garantie.